miniSHELTERS

Henrik Vang Christensen er idémanden bag minishelters.dk. Henrik producerer miniShelters til bymennesket der ønsker udeliv med kvalitet. Men hvordan sælger man udelivs oplevelser til bymennesket? Do´nt tell it, show it!

 

Hvordan viser du produktet i brug?

Do´nt tell it, show it!

 

Henrik Vang Christensen er idémanden bag miniShelters til bymennesket, der ønsker udeliv med kvalitet. Men hvordan sælger man udelivsoplevelser til bymennesket?

 

Gennem Henrik Vang Christensens personlige passion for udeliv viser han i filmen glæden ved at bruge det udendørs rum. Henrik formidler med levende billeder sin begejstring for et aktivt udeliv, hvor kvalitetstid mellem mennesker er i fokus. Og hvad sælger bedre end passionerede mennesker?

 

Virkemidlerne i denne film er Henriks personlige historie og fakta om minishelteret. Han får de vigtige salgsfakta med og kan på troværdig vis understrege, at miniSHELTERs er et 100% kvalitetsprodukt.

I forbindelse med optagelserne til videoen om miniSHELTERS, var Michael god til at skabe ro og struktur omkring de enkelte optagelser. Dette var en kæmpe hjælp for en som mig, der ikke til dagligt står foran et rullende kamera. Desuden nåede vi rigtigt meget på kort tid, da tiden blev udnyttet optimalt, som følge af den grundige tilrettelæggelse.

Selve planlægningen frem til dagen for optagelserne var nem, og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, hvilken retning Michael anbefalede. Redigeringsfasen gik ligeledes helt uden problemer. Jeg kan således varmt anbefale mivmedia som producent af videoer som eksemplet med miniSHELTERS. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at jeg vil henvende mig igen næste gang.

Henrik Vang Christensen

indehaver miniSHELTERS.dk, miniSHELTERS.dk

Kontakt mivmedia.dk

3 + 11 =